Studenten

Op zoek naar een studentenjob of stageplaats in de zorgsector?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jobstudenten

Een studentenjob in de zorg voor in de vakanties of tijdens het schooljaar? Als jobstudent werk je mee aan warme en persoonsgerichte zorg volgens onze missie en visie. Jij proeft van de praktijk en verdient iets bij, wij leren van jouw nieuwe inzichten!

Als jobstudent kan je bij ons werken en leren in een warme omgeving bij jou in de buurt. Je wordt goed ondersteund en komt in een multidisciplinair team terecht. 

Je kan werken tijdens schoolvakanties maar ook tijdens het schooljaar (bijvoorbeeld op een vaste weekend- of weekdag). 

Een studentenjob is zowel mogelijk in de zorg als in ondersteunende diensten zoals onderhoud, keuken of administratie. 

Als jobstudent krijg je bij ons een correcte verloning volgens barema (PC 330). Hoeveel je precies verdient, hangt af van je job en je opleidingsniveau.  

Je kan 600 uur per jaar werken als jobstudent. Zolang je binnen dat aantal uren blijft, betaal je minder sociale bijdragen aan de overheid. Alle info via student@work. 

Stageplaatsen

Op zoek naar een leuke stageplek bij jou in de buurt? Kom stagelopen in ons huis. Als lid van de vzw Zorggroep Zusters van Berlaar zetten we in op een kwalitatief stagebeleid. Een stagementor begeleidt je en geeft je de kans om te leren en verder te groeien op de werkvloer. Wij hebben regelmatig stageplekken voor alle opleidingsniveaus en dit op meerdere locaties!