Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

GVA: zorgrobot brengt familie tot bij rusthuisbewoners

Woonzorgcentrum Kloosterhof (Berlaar) ontving op donderdag 23 april 2020 zorgrobot "James" van het bedrijf Digitopia! De zorgrobot kent de lievelingsliedjes maar kan bewoners ook in contact brengen met hun familieleden via een videogesprek.

Tijdelijke sluiting Lokaal Dienstencentrum "Balderhuys"

Wij volgen de aanbevelingen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Daarom zal ons dienstencentrum voorlopig gesloten zijn. Dit wil dus zeggen dat zowel het buurtrestaurant als alle andere activiteiten tijdelijk zullen afgelast worden. Updates volgen.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Woonzorgcentrum bezoekt hondenschool

Na een bezoek van de knuffelhonden aan ons woonzorgcentrum bezochten 4 bewoners op hun beurt Hondenschool Pallieter in Berlaar. Ze volgden er een les voor de puppy's.

Klik op de afbeelding voor het artikel dat verscheen in de Gazet van Antwerpen.

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen onze organisatie?


Like dan zeker onze facebookpagina!

Activiteiten

Bekijk hier de activiteiten van onze woongroepen: 

Bethanië en Emmaüs
voor februari
voor maart

Weilanden en Wilgenhof
voor februari
voor maart

Ook voor de bewoners van onze assistentiewoningen “Solleveld” staat er heel wat op het programma:
voor februari
voor maart

Of ga naar de planning van dienstencentrum “Balderhuys”.

5 dagen geleden

12/01/2021 was reeds een hoogtepunt in het nieuwe jaar: het coronavaccin! We hebben hier allemaal erg naar uitgekeken. Een mooie start van het nieuwe jaar, een stapje dichter terug naar het 'normale' leven. ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook

1 week geleden

Vandaag vieren we de verjaardag van Zr. Amata! Een speciale gebeurtenis, ze viert haar 102 jaar.Haar goedheid, blijheid en tevredenheid doet ons allen heel veel deugd. We wensen haar een mooie verjaardag en een heel dikke proficiat! 💐💐💐 ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook

1 week geleden

Wij zijn helemaal klaar voor de vaccinaties. We zullen reeds op dinsdag 12 januari kunnen vaccineren 🎉👍 ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook